skanesport_desktop-panorama-1

Eskilsminne IFFotbollNyheter

Årets spelare förlänger med Eskilsminne IF

Årets spelare 2021 i Eskilsminne IF, 25-årige mittfältaren Niklas Jönsson har förlängt sitt kontrakt med klubben. – Att få denna fina hedersutmärkelse var förstås en bidragande anledning till att jag ville fortsätta. Den är ju ett bevis på att man gjort något bra och som dessutom uppskattats av de jag har runt omkring mig säger Niklas.

Niklas hyllar sina lagkamrater och sin tränare Patrik Ingelsten.

– Det finns en tydlig spelidé och vi får förhoppningsvis en normal försäsong i år där vi kan putsa på detaljerna ytterligare och komma väl förberedda till seriespelet och cupen.

Just förra årets match med stort M missade han, mötet i Svenska cupen mot Helsingborgs IF.

– Ja i cupmatchen mot HIF satt jag ju på läktaren vid ett av få skadetillfällen. Det hade varit fantastiskt att få spela den matchen. Men det känns riktigt taggat att få gå in i cupens gruppspel nu i vår och möta Örebro, AIK och Örgryte säger Niklas till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close