skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

Robin Hofsö lämnar Landskrona BoiS

Robin Hofsö lämnar Landskrona BoIS och Superettan. Anfallaren har skrivit på för Falkenbergs FF.
– Jag hade anbud utomlands, vilket var lite spännande. Men Falkenberg kändes bäst. Även om det är division 1 så är det en rolig resa att vara med om och intentionen är ju att gå upp säger Hofsö till klubbens hemsida.

27-åringen gjorde sex mål och två assist på 26 matcher i Superettan den gångna säsongen.

– Robin har flera års erfarenhet från spel i både Superettan och Ettan södra och det är en spelare vars egenskaper kommer passa perfekt i Falkenbergs FF. Han är en tuff anfallare med stor arbetskapacitet som tycker om att ta sig in i boxen för att göra mål. Både beträffande spelegenskaper och personlighet kommer Robin bli en bra förstärkning till truppen och vi är väldigt glada över att ha skrivit ett tvåårskontrakt med honom säger sportchefen David Svensson till hemsidan.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close