skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Tvingas dra sig ur seriespel på grund av spelarbrist

Det blir inget spel i division sex för Strömsborgs IF 2022.
Spelarmaterialet räcker inte till.

Det är Norra Skåne/Kristianstadsbladet som rapporterar om de trista fotbollsnyheterna.
Det är helt enkelt för få spelare i division sex-laget.
– Vi har ju haft en bred trupp de senaste åren och vi hade ju till och med en ny tränare klar inför 2022. Helt plötsligt fick vi besked från många spelare som sa att de skulle lämna klubben av olika anledningar. Det blev nästan ett halvt lag som försvann, säger Dan La Fleur som är fotbollsansvarig i klubben. till NSK/KB.
– Vi hade ett spelarmöte med spelare och tränare och de ville ju köra på. Vi räknade på det och kände rent krasst att vi var för få för att spela. Det räcker inte med att vara 14 spelare, du behöver vara upp mot 20-22 spelare, säger La Fleur.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close