skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Christoffer Andersson lämnar Hittarp – klar för Falkenberg

Sportchef i Hittarp ena dagen.
Huvudtränare i Falkenbergs FF nästa dag.
Christoffer Andersson står inför en skjuts i karriären.

Hittarps sportchef och HIF-profilen Christoffer Andersson är klar som ny huvudtränare för Falkenbergs FF – som den härsäsongen åkte ur Allsvenskan.
– Motivationen och engagemanget från mig är gigantiskt. Jag brinner verkligen för det här, säger Andersson.
– Det känns superkul att komma till Falkenbergs FF och superkul med den resa vi som förening har att ta oss igenom. Det känns jättekul för mig att träda in som tränare och jobba med det jag verkligen vill. Jag vill vara på plan och jobba med lag och individer, säger Christoffer Andersson.
Han har fått mycket positiva intryck av klubben.
– Trots två tuffa år så är det en organisation som är väldigt välorganiserad. Jag får bra material att jobba med och väldigt bra förutsättningar. Det har gått snabbt och jag har mycket att sätta mig in i nu, men jag har fått väldigt positiva intryck och det är en klubb som ska vara i eliten. Jag är jättetaggad!
Han har bra koll på klubben sen innan och har tidigare arbetat ihop med Tobias Tuvesson, som han nu får som assisterande tränare, i HIF.
– Jag tycker att ”Tuve” är en superbra människa. Jag var U17-tränare och hoppade även in som spelare när vi jobbade ihop i HIF senast. Vi hade en nära relation. Jag ser fram emot det att jobba med honom igen.

Klubbchef Patrik Lundgren:
– Det har varit en lång och intensiv process att hitta vår huvudtränare. Det har varit viktigt för Falkenbergs FF att hitta rätt i processen. Bland de viktigaste kriterierna är engagemang och en stark drivkraft att göra Falkenbergs FF bättre. Vi är därför extremt glada att nu få presentera Christoffer Andersson som ny huvudtränare. Förutom Christoffers kompetens så har han en stor passion och drivkraft och ett stort engagemang att leda Falkenbergs FF framåt, säger Patrik Lundgren.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close