skanesport_desktop-panorama-1

Fotboll

Lund plockar in Halvadzic från Torn

Först Felix Konstandeliasz.
Nu Mirza Halvadzic.
Lund har redan innan säsongen inletts satt dobbarna i knöt på Torn.

15 starter, sju inhopp och tre mål blev det för Mirza Halvadzic i Torns IF.
Men nu går han till kommunrivalen Lunds BK – som han representerade 2020.
– Jag är glad över att få möjligheten att vara en del av den satsning som Krubban nu gör. Klubben har alltid stått mig varmt om hjärtat, även om jag också hade en mycket bra tid i Torns IF. Men när nu valet skulle göras inför 2022, så kändes Lunds BK som det mest naturliga att återvända till. Jag vill vara med och lyfta denna fina klubb till nästa nivå, en nivå som jag anser att dom skall vara på. Min känsla inför 2022 är riktigt skön och jag är glad över att få träffa Krubban fansen igen.

Klubbchef Stefan Jansson:
– Det var ett trevligt och välkommet samtal när jag talade med Mirza inför denna återkomst. Mirza är en mycket bollskicklig fotbollsspelare som nu under flera år samlat på sig stor erfarenhet av spel på hög nivå inte bara i Sverige. Mirza vet vad som krävs för att lyckas lyfta ”ett steg till”, och den erfarenheten kommer att bli viktig för oss i lagbygget. Att han sedan spelat med flera av de som nu finns i LBK är en bonus på flera sätt.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close