skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterVittsjö GIK

Ulf Kristiansson ny tränare i Vittsjö GIK

Ulf Kristiansson blir tränarkollega med Thomas Mårtensson i Vittsjö GIK säsongerna 2022-23.
– Jag är glad och ivrig att få komma igång. Att få leda en så skicklig och spännande trupp är få förunnat och jag ser fram emot att tillsammans med Thomas och resten av ledarstaben fortsätta, och förhoppningsvis förbättra, det fina arbete som gjorts i föreningen under många år nu.

Den 38-åriga tränaren kommer närmast från Hammarby Talangfotbollsförening i division 1 där han som huvudtränare räddade klubben kvar i division 1.

– Med den erfarenheten Ulf Kristiansson besitter av att utveckla unga talanger adderar vi ytterligare en viktig pusselbit till vår framtidsvision säger Vittsjö GIK Hässleholms ordförande för damsektionen Anders Fredriksson till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close