skanesport_desktop-panorama-1

Eskilsminne IFFotbollNyheter

Fredrik Liverstam klar för Eskilsminne IF

Rutinerade mittbacken Fredrik Liverstam har skrivit på för Eskilsminne IF i division 2.
– Jag och Eskils har ju känt på varandra en dryg veckas tid nu med träning och en träningsmatch. Men nu är kontraktet påskrivet och det ska bli riktigt kul att vara med på Eskils resa.

Den 34-årige mittbacken som startade sin karriär i Rydebäck och gick via Högaborg till HIF. Därifrån hamnade han i Landskrona BoIS. Tog steget till Halmstads BK och ett antal säsonger i Superettan och Allsvenskan innan det blev åter till HIF. De senaste säsongerna har han tillhört Trelleborgs FF.

– Jag tycker Eskils har ett mycket intressant lag. Redan i fjol visade man  framförallt på hösten vilket bra lag man var. Tycker det finns goda förutsättningar för ytterligare utveckling. Jag hoppas kunna komma in med lite rutin och erfarenhet bland de unga killarna säger han till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2