skanesport_desktop-panorama-1

Landskrona BoISNyheter

Bekräftat: Erik Hedquist klar för BoIS

Andreas Murbeck out.
Erik Hedenquist in.
En vecka innan seriepremiären är mittbackslösningen klar.

Någon hemlighet har det då dirket inte varit.
Den Ettan-rutinerade backen Erik Hedenquist har provtränat med bland annat Landskrona BoIS och Västerås SK. Nu är kontraktet skrivet med Landskrona. Tre år lyder avtalet på.
Hedenquist kommer senast från Lindome GIF och har tidigare representerat Utsiktens BK. Länge har han beskrivits som en mycket lovande mittback och steget mot elitfotbollen kanske skulle tagits tidigare om alla förståsigpåare haft rätt.
Tränare Billy Magnusson:
– Vi har letat mittback sedan vi tappade Andreas Murbeck till Sirius och nu har vi hittat Erik som har egenskaper som passar bra in hos oss. Han är både en bra duellspelare, bra på huvudet och trygg med att ta fram bollen. Utöver det känns Erik som en mycket bra kille och som har en stor vilja att utvecklas. Vi är glada att vi nu har kommit överens med Erik om ett treårsavtal.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2