skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollIFK TrelleborgLödde IFNyheter

Bildspecial: IF Lödde – IFK Trelleborg

Det blev en målrik tillställning i division 3 matchen som spelades på Tolvans IP i helgen när hemmalaget, IF Lödde tog emot gästande laget IFK Trelleborg.

Resultat: 6-3 (5-2)
Målskyttar i Lödde: Isak Ekström x2, Fabian Jansson, Jens Ivarsson och Philip Hausenkamph x2.
Målskytt i Trelleborg: Jacob Christiansen, Kevin Fridlund och Ludvig Johansson.

Danne Lindgren i IF Lödde:
-Vi hade en tydlig ”gameplan” och visste att vi kunde såra IFK Trelleborg med ett högt presspel och hitta in bakom deras defensiva linje. Medvinden i första halvlek gav oss en kraftig skjuts och killarna är rejält påkopplade från start. Jag måste framförallt framhålla lagkapten Kristoffer Andreasson som är regissör med en ”smartness” som är helt outstanding. Vi går till halvtidsvilan med ledning 5-2 och har ett gott snack under pausen.
I andra halvlek hanterar vi motvinden på ett bra sätt, även om vi stundtals blir lite låga som lag. Stångas på bra, är cyniska på ett positivt sätt i våra beslut och värderar (oftast) för LAGETS bästa. Trycker dit ytterligare en boll och motståndarna gör ett, efter ett fint anfall. Ett likaresultat i andra med de yttre förutsättningarna är absolut OK och vår Viktoria, med slutresultat 6-3, var ett faktum. Ett kvitto på en positiv insats mot ett väldigt starkt motstånd. Alla var delaktiga, oavsett roll!
Forza Lödde 💛🖤

Lödde och Danne på instagram finns här:

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange:
Foto: Lola Nilsson

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2