skanesport_desktop-panorama-1

Ängelholms FFFotbollNyheter

Ängelholms FF lånar från Helsingborgs IF

Ängelholms FF lånar Emil Hellman från sin samarbetsklubb Helsingborgs IF. Lånet är inom ramen för samarbetsavtalet och innebär att spelaren kan representera båda föreningarna i både träning och match.

Emil Hellman kom till HIF som 14-åring från Högaborgs BK. Han gjorde sin tävlingsdebut i HIF:s A-lag i cupmatchen mot Oskarshamns AIK i augusti 2019. 

– Emil är en ung spelare med otroligt hög träningsmoral och bra attityd trots utebliven speltid i Allsvenskan. För att han ska fortsätta utvecklas har vi efter gemensam dialog med spelaren och ÄFF tagit ett beslut att en utlåning till division 1 är rätt väg att gå just nu. Vi är glada för lösningen och har honom tillgänglig för både träningar och matcher vid behov säger HIF:s sportchef Andreas Granqvist till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2