skanesport_desktop-panorama-1

IBK Lund

Kaptenen fortsätter i IBK Lund

Det nyblivna allsvenska herrlaget IBK Lund har förlängt kontraktet med sin lagkapten Jesper Mattsson.
24-åringen, med tidigare meriter från Allsvenskan med Oskarshamn,har kritat på ett treårskontrakt.

Själv kommenterar han förlängningen:
– Det är alltid roligt att spela på hög nivå och vara en del av ett lag som vill spela offensiv innebandy. Att kunna kombinera plugg med innebandy fungerar jättebra och vi är gott gäng som även har roligt utanför plan. Det är såklart alltid kul att spela i det bästa laget, säger Jesper Mattsson.
– Jag upplever att jag har utvecklat mitt spel med boll, att vårda boll och värdera situationer. Genom ett hårdare defensivt arbete har jag överlag ökat antal bollvinster vilket har gjort att jag kunnat slå fler frispelande passningar till mina kedjekamrater, menar Mattsson.

Tränare Martin Andersson får behålla en av de viktigaste poängspelarna.
– Jesper är en målskytt av rang som alltid vill göra mycket mål. Han är skicklig på att både ta sig till målchanser men även att förvalta dem. Jesper som även varit vår kapten senaste åren tar ett stort ansvar och ser till att laget drar åt rätt riktning.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2