skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Martina Persson klar för Eslövs IK

Från en allsvensk klubb till en annan.
Sedan tidigare stod det klart att Martina Persson inte skulle fortsätta i OV Helsingborg. Ny klubbadress: Eslövs IK.

Niometersspelaren med meriter från H65 Höör uppgång inom svensk handboll har skrivit på ett tvåårsavtal.
– Det känns bra att ha skrivit på för Eslövs IK och jag ser mycket fram emot nästa säsong. Klubben har en vision om att utvecklas och nå högre vilket stämmer bra överens med mina egna ambitioner. Jag är en snabb och allsidig spelare samt har en del erfarenhet från spel i allsvenskan, vilket jag hoppas kunna bidra mycket med i både försvar och anfall.
Tränare Johan Nilsson Sandgren:
– Det känns väldigt spännande att få in en spelartyp som Martina i truppen. Hon är en spelare med fin attityd och vilja att utvecklas och hennes inställning till träning är något vi letar efter och en viktig detalj i vårt lagbygge. Jag hoppas och tror att Martina kan ta stora steg under säsongen, under förutsättning att hon får vara skadefri, säger Johan Nilsson Sandgren.
– Med Martina i laget breddar vi vår trupp ytterligare. Martina är en stark spelare som kommer att bidra med tyngd och erfarenhet både i anfall och försvar. Hon har höga mål med sin handboll och klubben ska göra allt vi kan för att utveckla henne ännu mer. Varmt välkommen, säger Lisbeth Larsson, ordförande i Eslövs IK

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2