skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Sölve förlänger med FCH

FC Helsingborg och Pontus Sölve har kommit överens om en förlängning inför säsongen 22/23.
– Han har tagit kliv för varje säsong som gått och vi hoppas nu att det fortsätter även nästa och att han blir en ledande back i laget, säger klubbchef Mattias Aamisepp om förlängningen.

På 75 matcher i SSL har det blivit 21 poäng fördelat på 7 mål och 12 assist för den Lundabördige backen Pontus Sölve. Tre säsonger efter tt han kom från IBK lund har han blivit en av lagets viktigaste spelare.
– Det ska bli spännande att dra igång inför nästa säsong nu! Kommer säkerligen bli lite nytt med ny tränare som vi får väva ihop med grunden från föregående säsonger, både spelmässigt och i det sociala. Det har blivit några tunga tapp som vi andra tillsammans får axla och de blir en kul utmaning. Slutligen skickar jag en passning till publiken och framförallt Blåsvartnation som hjälpte oss fint i slutspelet och vi hoppas självklart få se/höra er även under nästa säsong.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2