skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Träningskläder med tryck

Motion och hälsa är synonymt med en stabil organisation och en stark teamkänsla. Vad kan vara bättre än att ert företag eller organisation har en kollektion träningskläder med eget tryck?

Träningskläder som man designar med eget tryck blir allt mer populärt när träningen blir en större del av vår vardag, samtidigt som personliga kläder blir allt enklare att skapa. Det är numera enkelt kan designa träningskläder med tryck till hela laget. 

Man kan designa snygga och unika kläder för alla möjliga sporter. Vad sägs om snygga padelrackets eller tränings t-shirts med ditt padel-lags namn och logga tryckt på? Eller du kanske spelar golf och vill ha din träningspiké med tryck?

Träningskläder för alla tillfällen

Träningskläder med tryck går lätt att ordna för alla tillfällen. Det går att få ditt tryck på olika typer av klädesplagg och redskap som passar oavsett om ni tränar fotboll, bandy, hockey, handboll eller löpträningen. Valmöjligheterna är många. 

Det finns ett brett utbud av funktionskläder med tryck i form av bild eller text. Det spelar ingen roll om det är tröjor, västar, byxor eller jackor. Allt går att få ditt unika tryck på. 

Skapa sammanhållning i föreningen

Oavsett om din förening sysslar med fotboll, orientering eller golf så vill du skapa en sammanhållning hos dina medlemmar. Snygga och funktionella kläder med föreningens namn eller logga tryckt är alltid uppskattat. 

Det ger även en känsla av gemenskap om man som ny medlem i föreningen får en T-shirt, eller kanske en hel outfit med föreningens färger och tryck. Oavsett hur mycket lagarbete sporten kräver, så blir ni ett lag när ni tränar tillsammans. 

Öka lagandan på företaget

Att ha ert namn tryckt på T-shirts eller hoodies kan skapa laganda och gemenskap med dina kollegor. Kanske du kan inspirera ditt team att bli ännu tajtare genom att anordna after-work padel-matcher varje onsdag? Vare sig det är under arbetstid eller på fritiden, så är lagsport ett roligt sätt att öka gemenskapen på jobbet. 

Om du är avdelningschef på ett större företag är det en briljant idé att anordna ett evengemang där arbetslagen kan tävla mot varandra i olika grenar. Lagandan kommer också garanterat höjas med matchande lagtröjor. 

Träningskläder är faktiskt ingen dum idé att ge som gåva till dina kunder. En löpartröja eller ett snyggt vristband med tryck skapar en positiv och aktiv profil av ditt varumärke och är en uppskattad giveaway. 

Du får även mycket exponering för relativt lite pengar. Både dina anställda och kunder fungerar alltså som reklampelare som marknadsför ditt företag utan att du behöver göra någonting när de till exempel springer, spelar padel eller tennis.

Det är också en bra idé att dela ut träningskläder med märkning på exempelvis mässor. Men värt att tänka på är att du måste försäkra dig om att mottagaren faktiskt kommer att använda plagget, så att du och ditt företag får den exponering du betalar för. Ju mer dina kunder ser din logotyp desto bättre. Plagg som passar alla, exempelvis mössor, är ett säkert kort i detta sammanhang. Det är bevisat lättare att skapa ett avslut om kunden känner igen ditt varumärke. 

För samman familj och vänner

Tryckta sportkläder är inte bara till för företag eller föreningar, det kan även vara en kul grej för dig som privatperson!

Om ni planerar en släktträff kan det alltid vara roligt att ha en liten turnering. Det finns alltid åtminstone en vinnarskalle i varje familj. Då kan det ge en liten extra kick om man har matchande lag-kläder med familjens efternamn tryckt på baksidan. Om alla familjer i släkten har samma efternamn kan ni ju alltid komma på något unikt att döpa ert familjelag till. Svensson mot Karlsson eller så kanske det blir Björnarna mot Minimojerna? 

Om du har planer på att fira midsommar med vännerna brukar ju femkamp vara populärt. Varför inte beredda på lite extra tävlingsanda genom att dela ut lagtröjor när gästerna anländer? Om alla inte är nära vänner sen tidigare kan det bli ett bra sätt att lära känna varandra genom att dra lott om vilket lag man hamnar i. 

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2