skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Adam Ingvarsson klar för Tyringe

Den 25-årige centern Adam Ingvarsson ansluter till Tyringe från Hockeyettan-konkurrenten Mörrum. Där har han snittat cirka en poäng per match sina fem säsonger i a-laget
– Det känns väldigt bra och inspirerande att komma till Tyringe! Väldigt inspirerande att se vad vi kan åstadkomma, säger Ingvarsson.

Tränare Pelle Svensson och sportchef Daniel Söderberg står bakom en tung värvning.
Adam har rutin från Hockeyettan där han spelat de fyra senaste säsongerna.
– Jag träffade Pelle och Daniel och fick en riktigt bra känsla. Det kändes faktiskt rätt direkt! Framför allt hur de ser på mig både som person och hockeyspelare.
– Det viktigaste tror jag är att man vet vad som krävs både som klubb och som trupp. Att försöka komma upp i så hög nivå man kan varje match, att komma ihop som grupp. Och inte bjuda på saker, gör man inte det har man möjlighet att slå alla lag.

Under hela sin tid i Mörrums a-lag har centern varit en del av kaptenskapet.
– På isen försöker jag alltid visa ledarskap med min spets och försöka stå för en attityd och spela för klubbmärket på bröstet. Visar mer på isen än i omklädningsrummet faktiskt, där lyssnar jag mer och pratar om det behövs.
– Jag är en spelare som gillar att ha och fördela puck, och jag ser mig själv som en rätt smart hockeyspelare, som borde skjuta mer enligt de flesta haha!

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2