skanesport_desktop-panorama-1

BK Landora

Hallå där Gustav Hemström i BK Landora

Division fem-laget BK Landora ställs under onsdagskvällen mt Malmö City (division tre).
Tränare Gustav Hemström ser fram emot drabbningen.

Hur ser förutsättningar ut inför omgång två av DM matchen?
– Förutsättningarna är relativt goda. Vi hade dock gärna klivit in i den här matchen med en vinst i ryggen men nu fick vi bara oavgjort i helgens seriematch mot Glumslöv.

Hur viktig är just DM för er i laget?
– Vi ser på DM-spelet som ett bra tillfälle att stöta på nya lag som vi annars inte möter och dessutom få möjlighet att mäta oss med lag med högre serietillhörigheter. Vi hade som mål att minst nå denna runda och få spela en tävlingsmatch mot ett lag från trean. Nu är vi här och har absolut inget att förlora.

Kommer ni att förbereda er på något speciellt sätt?
– Nä det kommer vi inte att göra. Att spela en sån här match är bara en bonus för oss och vi tror att våra spelare tycker att den här matchen är roligare att spela än vad deras spelare gör.

Vad vet du om era motståndare som är värt att veta?
– Malmö City är en helt ny bekantskap för oss och vi har ingen vidare koll på dem. Dock vet vi att vi ställs mot ett väldigt bra lag.

Om vi ser till ert eget lag. Vilka spelare tycker du vi ska ha ett extra öga på?
– Möter vi ett lag som spelar två divisioner ovanför oss krävs det alla i den uttagna truppen gör säsongens bästa insatser så därför plussar jag för alla spelarna i vårt lag.

…och vem i motståndarlaget ser du som största hotet i spelaren?
– Lite som jag sa tidigare att vi har ingen koll alls på Malmö City men vi är säkra på att de har ett par spelare som sticker ut. Vilka det är lär vi se när matchen väl kommit igång.

Matchstart 19.00 på Landskrona IP:s B-plan

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2