skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheterRögle BK

Oskar Hassel till Kristianstad IK kommande säsong

Oskar Hassel spelar nästa säsong för Kristianstad IK i HockeyAllsvenskan. Men kommer under sommaren och försäsongen vara med Rögle.

19-årige Hassel debuterade för Rögle i SHL förra säsongen och klockades för speltid i 22 matcher. Han gjorde också 35 matcher i J20 där han stod för fyra mål och totalt 21 poäng. Hassel var också utlånad till Kristianstad i sex matcher. Och det är också där han kommer spela nästa säsong.

– Vi känner att Oskar tog väldigt stora kliv förra säsongen, men han behöver spela mycket i den åldern han är och vi känner att det här är en perfekt lösning för båda parter säger Rögles Chris Abbott till klubbens hemsida.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2