skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterSjöbo IF

Sjöbo IF:s André Lidholm summerar våren – ”Godkänd säsongsinledning”

Hallå där…André Lidholm, tränare i Sjöbo IF som idag möter Brösarps IF på hemmaplan.

Hur summerar du säsongsinledningen så här långt?
– Resultaten och poängen vi har är välförtjänta och speglar våra prestationer, sen kan man sia om att det skulle varit någon poäng till i någon match och någon mindre i andra men sammantaget tycker jag varken vi förtjänar mer eller mindre. Prestationerna har pendlat lite för mycket mot vad man önskat på förhand. Tycker dock att man nyanserat kan ha förståelse för detta med tanke på att det inför varje vecka är nya förutsättningar att förhålla sig till inom laget och således har det varit omöjligt att få kontinuitet i startelvorna. Summerat, en godkänd säsongsinledning som i sin fortsättning behöver vara minst lika bra resultatmässigt och som förväntas bli bättre prestationsmässigt.

Vilka detaljer i spelet tränar ni specifikt lite mer på just nu och varför?
– Vi tränar alltid på vårt offensiva spel, detaljerna i detta handlar om vår variation i hur vi ”hotar” våra motståndares ytor samt hur vi vill positionera oss i förhållande till varandra. Dels kunna ha det direkta attackspelet men även för att möjliggöra värderingen av våra lägen mellan attack och bollinnehav.

Nästa match är idag mot Brösarp. Hur kommer matchbilden se ut?
– Tror på en match med mycket kamp centralt där Sjöbo kommer att vara det spelförande laget och ett Brösarp som kommer sätta sina kort på omställningar och fasta situationer.

Hur ser skade- och frånvaro situationen ut?
– Har Dejan Blagojevic, Linus Nyman och Oskar Zieger på skadelistan.

Avslutningsvis, det står 2-2 när klockan tickar upp på 90. Vem i erat lag tror du avgör – och hur?
– Truls Nilsson avgör med en lätt chip efter att ha sprungit sig fri i djupet.

Foto: Privat

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2