skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Höörs IS – Stattena IF

Helgens match i div 5 Västra förlorade hemmalaget Höörs IS med 2-3 mot gästande laget Stattena IF.

Resultat: 2-3 (1-0)

Målskyttar i SIF:  Fady Alaaraji och Merwan Yassin X2.
Målskytt i HIS: Afrim Aliaj X2.

Segerintervju med tränare Micke finns här: 

Tränare Michael Ekstrand i Stattena IF:
-Det jag ville ha ut av matchen var att vårt grundspel skulle fungera och att våra wingbackar kom in i spelet som de ska göra. Men vi märkte snabbt att Höör spelade snarlikt oss och de spelade en bra fotboll. Det var ett kul och ett bra lag att möta. Kände väl att både de och vi hade några fina målchanser i första halvlek men vi fick gå till pausvila med ett 0-1 underläge. Det var ok då Höör var bättre än oss i första. I paus så pratade vi om grunderna och det var ett gott snack, alla var inblandade! Det kändes som att vi fick lite extra energi av detta och då kom målen, vet inte hur snacket hade varit i Höör lägret, men det kändes som att vi överraskade dom. Vi gick upp till 3-1 inom loppet av 17 minuter och hade några chanser till att göra fler mål, men istället blev det 3-2 och då blev vi defensiva. I det stora hela så gör vi en bra insats och det har vi gjort i många matcher i år, men där har inte poängen kommit in. Höör är ett bra fotbollslag och jag förstår varför de ligger med i toppen! Men vi är också ett bra fotbollslag som skulle legat högre upp. Tyvärr har vi varit för ojämna men vi får se framåt. En sak är klar, vi trivs med att möta bättre lag!

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange:
Foto: Lola Nilsson

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2