skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Berat Gjyrevci i Tollarps IF utlovar glass till hjältar

Berat Gjyrevci är en av tränarna i Tollarps IF som på söndag den 12 juni tar sig an Brösarp.

Hur vill du summerar era 10 spelade matcher prestationsmässigt och resultatmässigt så här långt?
– Som en liten berg– och dalbana. Vi har spelat riktigt bra mot tuffare motstånd och sedan känns det som att vi underskattar våra motståndare när det är motstånd mot lag i nedre delen av tabellen. Men nu har vi märkt att inget lag är dåligt i denna serien och att alla kan slå alla.

Vilka detaljer i spelet tränar ni specifikt lite mer på just nu och varför?
– Vi tränar lite extra på avslut och possession då vi vill spela en fin och attraktiv fotboll. Att försöka rulla boll mer än att bara skicka iväg den och hoppas på att det händer något.

Hur tror du eller hur vill du att matchbilden ska se ut på söndag mot Tollarps IF?
– Jag tror och hoppas att vi är det spelförande laget samt att vi är på tårna hela tiden. Man kan inte slappna av så fort man tar ledningen för vi har märkt att det har straffat oss i några matcher.

Hur ser skade- och frånvarosituationen ut?
– Vi har haft otur med skador och har fått rulla runt på olika spelare. Vi har fått ringa in spelare som inte har spelat på månader, men där ska vi vara glada att de ställer upp och att de gör det helhjärtat. Sedan har vi några i laget som tagit studenten och det har såklart påverkat laget. Men de som tar studenten kan vi inte göra annat än att gratulera och låta de få uppleva de bästa dagarna i livet. Med det sagt så hoppas vi att de njuter av dagarna och har så roligt som det bara går.

Det står 2-2 när klockan tickar upp på 90. Vem i erat lag tror du avgör – och hur?
– Står det 2-2 och vi avgör i 90:e så lovar jag att bjuda den spelaren på vilken glass han vill från kiosken. Sen vem det är spelar inte så stor roll.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2