skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Åstorps FF – Vinbergs IF

Division 3-laget Åstorps FF hade laddat upp rejält inför helgens hemmamatch mot halländska laget, Vinbergs IF. Det var också ÅFF som tog kommandot direkt i matchen och pressade på. Dock var det bortalaget och serieledarna, VIF som åter igen tog hem segern.

Resultat: 0-1 (0-0)

Målskytt: Gabriel Gustavsson (92 min)

Tränaren Bobby i ÅFF:
– Matchen mot Vinbergs IF visar vi vilka steg vi tagit som lag och individuellt. Vi möter ettan i serien men det är vi som bestämmer hur matchen ska se ut. Grabbarna gör en otroligt bra prestation och visar att vi kan hota alla lag i serien. Just nu så gör vi inte tillräckligt med mål på alla våra chanser och det krävs så lite för att detta ska vända. Det är alltid skit rent ut sagt att förlora en sådan typ av match när vi är så mycket bättre. Nu blickar vi framåt och har två stycken otroligt viktiga matcher mot Ytterby IS och Vejby IF. Vi ser bra ut i träning och några skadade spelare är på väg tillbaka så mycket positivt nu. Ska bara ändra på poängen i matcherna nu. Gruppen är stark i sig och det betyder också mycket vilket vi trycker på.

Video med Bobby Alm Nilsson finns här:

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange:
Foto: Lola Nilsson

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2