skanesport_desktop-panorama-1

HandbollHK MalmöNyheter

HK Malmö plockar in mittsexa från de egna leden

HK Malmö lyfter upp Elias Persson i A-laget.
Den unge mittsexan har gjort flera säsonger i föreningen och har även varit uppe och känt på både spel och träning med seniortruppen tidigare.

Avtalet är skrivet för kommande säsong.
– Det är alltid kul när yngre spelare tar kliv och utvecklas. Elias har haft en häftig resa sen han kom till klubben för några år sedan. Han har gjort stora framsteg fysiskt och har varit en stark ledarfigur i U-laget under de senaste två säsongerna. Nu hoppas vi att han ska fortsätta sin utveckling och ta ytterligare kliv med sin handboll under kommande säsong säger sportchefen i HK Malmö Robert Månsson.
– Jag är mycket glad över denna möjlighet att få kliva upp i A-laget. Jag trivs väldigt bra i HK Malmö och ser framemot att kunna utvecklas ännu mer som handbollsspelare. Det ska även bli spännande med den nya tränarkonstellationen och satsningen på yngre spelare säger Elias Persson.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2