skanesport_desktop-panorama-1

H65Handboll

Malin Sandberg om bananpannkakor, hårspray och reservmålvakter

Inför torsdagens derby mot LUGI passade vi på att ställa tio karaktärsfrågor till Malin sandberg i H65 Höör.

Lång bussresa till Stockholm väntar. Vilket är ”ditt” säte i bussen och vad ser du till att ladda upp med när det kommer till mat/dryck/läsning/lyssning?
– Antingen sitter jag långt bak i bussen med tjejerna och tjötar eller så sitter jag längst fram i bussen och pluggar. Beror oftast på HUR långt efter jag ligger i skolan…
Om vi åker tidigt har jag med mig frukost, brukar oftast bli bananpannkakor! Annars så går jag ändå ganska ofta till fikapåsen..

Du kliver in i omklädningsrummet en matchdag. Vad är det första du gör och vilka vanor får för allt i världen under några som helst omständigheter inte brytas?
– Jag måste ha min plats längst in i hörnet! Sen tar jag alltid två bitar choklad och saft. Efter matchpromenaden måste jag gå på toa innan jag gör något annat. Höger sko först och alltid hög tofs med massa hårspray. Sen är jag redo!

Du har missat dina fem senaste avslut, alla i bra lägen. Klockan visar 59.59 och ni ligger under med en boll borta mot Aranäs – och får straff. Tränaren pekar på dig.
Vad gör du?

– Först försäkrar jag honom om han pekar rätt, haha, men självklart tar jag straffen om han vill att jag ska ta den.

Din agent ringer. Nice behöver akut fylla på truppen och DU är deras förstaval. Din klubb säger OK. Egen lägenhet vid stranden, betald bostad och bil – och förskott cash på hela lönen på 800.000 skattefria kronor. Men du måste sticka imorgon och blir borta i tio månader.
Vad gör du och varför?

– Vet faktiskt inte. Låter ju faktiskt väldigt trevligt, men samtidigt vill man ju inte sticka från laget sådär direkt… Men om klubben redan sagt ok och allt så skulle jag nog ta chansen!

Det är videogenomgång dagen innan match. Precis när tränaren inleder sitt anförande får du ett SMS från morsan som skriver: ”Fantastiska nyheter gällande vår stående lottorad. Ring NUUU!!”.
Vad gör du?

– Eftersom jag är sådan duktig ”elev” så har jag inte telefonen med mig till videogenomgången…

Båda era målvakter skadas under en match. Vem av utespelarna i laget tar över rollen och hur skulle det gå?
– Oj, bra fråga. Binto har levererat på fotbollen som målvakt, men Cassi har vikarierat på träningar och det har sett lovande ut det med.

Utav alla hallar du spelat handboll i, förutom din nuvarande hemmaplan. Vilken hall:
A. Är charmigast?

– Önneredshallen

B. Har bäst publik?
– Skaras hall

C. Har sämst stämning?
– Oj vet inte, kanske Kristianstad.

D: Har du bäst minne från?
– Partille Arena

Ni har förlorat mot Aranäs med åtta bollar. Du har missat allt och fick dessutom felaktigt rött kort. Ditt finger gick ur led och du har en dålig hårdag. TV-produktionen vill göra intervju med dig efteråt. Blir det ”bra TV” eller tackar du ”vänligt men bestämt” nej?
– Oj jag hade nog tagit intervjun, men det hade varit väldigt korta och tråkiga svar kanske. Det hade inte varit sån bra och underhållande TV iallafall.

Exakt ovanstående scénario drabbar ett motståndarlag när du sitter och kollar matchen. Vem vill du se bli intervjuad i det läget?
– Jag hade nog velat se Amelia Lundbäck! Hon är ju en go karaktär och säger ganska roliga saker när hon är arg, hah.a

Det är lagfest på lokal en fredagskväll och lönen har precis landat på kontot. Det är trevligt och så, men:
A. Hos vem hålls efterfesten?

– Hos Bellen.
B. Vem ”flyttar festen” till den snygga grannen?
– Emma Jönsson.
C. Vem somnar hos farbror polis?
– Binto.
D. Vem tappar bort mobilen?
– Jossan.
E. Vem är uppe 07 för en powerwalk?
– Johanna.

Alma Skretting om kall gröt, afrobeats och Emma Jönssons festförmåga

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2