skanesport_desktop-panorama-1

HandbollIFK Kristianstad

IFK Kristianstad förlänger med Jurmala

IFK kristianstad satsar vidare på sin mittsexa Ludvig Jurmala.
Ett nytt kontrakt är skrivet till sommaren 2025.

Klubben informerar:
”Ludde kom till oss inför säsongen 2018-2019 och har hela tiden tagit kliv i sin utveckling. Med sin storlek är han väldigt tuff att handskas med för motståndarförsvararna. Den här säsongen är det tänkt att han ska utvecklas ytterligare och bli en komplett tvåvägsspelare.
Det nya avtalet löper till och med sommaren 2025”.

– Ludde är en riktig maskin som hela tiden, varje träning ger sitt yttersta för att bli bättre. Han är lyhörd, viljestark och oerhört träningsvillig. Tanken är att han ska utveckla alla delar för att bli komplett för att sen kunna ta steget till en starkare liga, men just nu är han här och vi är jätteglada att vi får behålla honom i IFK-tröjan, säger tränare Stian Tönnesen.
Ludvig Jurmala kommenterar:
– Jag är väldigt glad att fortsätta karriären i klubben som hjälpt mig så mycket i min utveckling. Att få spela i IFK och inför den fantastiska hemmapubliken är det många som vill, och att jag får möjligheten till ytterligare ett par säsonger känns grymt kul. Nu är det dags att vinna någonting också.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2