skanesport_desktop-panorama-1

Ängelholms FFFotbollNyheter

Niklas Svensson förlänger med Ängelholms FF

Som Skånesport tidigare rapporterat förlänger Niklas Svensson sitt kontrakt med Ängelholms FF.
– Det är fantastiskt kul att Niklas väljer att förlänga kontraktet med ÄFF. Han kommer att ha en otroligt viktig roll i ett förmodat väldigt ungt ÄFF säger Roar Hansen till klubbens Instagram.

– Jag är glad och stolt över att få vara en del av ÄFF-familjen ytterligare en säsong. ÄFF betyder mycket för mig. Föreningen har givit mig oerhört mycket. Inte minst oförglömliga minnen, vänner för livet och jag har under mina fem år i klubben utvecklats otroligt mycket både som fotbollsspelare och som människa säger Niklas till Instagram.

Foto: Bildbyrån

ÄFF:s 17-åringar sänkte HIF: ”Väldigt bra årskull”

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2