skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheterOV Helsingborg

OV Helsingborgs vindsnabbe vänsterkant Andreas Windahl förlänger

OV Helsingborgs vindsnabbe vänsterkant Andreas Windahl förlänger sin tid i klubben. Andreas har spelat två säsonger i OV och förlänger nu sitt avtal med ytterligare två år.

– När klubben presenterade att de ville förlänga mitt kontrakt, sina idéer och sin vision för framtiden var det ett enkelt beslut att förlänga. Jag trivs väldigt bra både i laget och i Helsingborg. Det ska bli inspirerande att fortsätta bygga vidare på det vi har påbörjat. Vi kommer att fortsätta slita varje dag för att bli historiska denna säsong genom att förnya ligakontraktet och bygga vidare på det för att på fullt etablera OV där vi hör hemma. Jag tror starkt på den organisation som finns i föreningen och det har också bidragit till att jag vill stanna i Helsingborg säger Andreas i ett pressmeddelande

– Andreas är en oerhört flitig V6 som hela tiden sätter handbollen först. Jag tror han har missat en träning
sedan han kom hit och han vill hela tiden utvecklas i både försvars- och anfallsspelet. Han gör sin bästa säsong i Handbollsligan och vi tror att Andreas kommer fortsätta göra avtryck i OV-tröjan kommande säsonger säger Toni Johansson.

– Windahl är en nyttig spelare som hela tiden utmanar sig själv och sin omgivning. Trots att han spelat elithandboll i flera säsonger är han fortfarande ung och utvecklingsbar och vi är glada för att han väljer att fortsätta i OV. Laget går in i en oerhört viktig vårsäsong där vi poängmässigt är väldigt nära all-time-high i högsta serien. Det motiverar och vi arbetar vidare med truppen och siktet är givetvis på fortsatt spel i Handbollsligan 2023/24 säger Dennis Pettersson i OV Herrs Sportgrupp.

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2