Great Swedish Beer Festival: ”Sveriges största ölfestival i Malmö”

Skånesport

Kontaktuppgifter:
red@skanesport.se

ANNONS. Den 21 oktober är det dags för Great Swedish Beer Festival på Slagthuset i Malmö.
Sveriges största ölfestival lockar 80 mikrobryggerier och erbjuder över 300 ölsorter. 
– Vi vill verkligen trycka på att vi står för en festivalupplevelse, säger grundaren Glenn Pålsson.

MED KAMPANJKODEN ”fotbollskånepodcast” FÅR DU 15% PÅ ENTRÉBILJETTEN

Sverige anses som ett av världens hetaste länder när det kommer till öl. Det finns över 450 hantverksbryggerier runt om i landet och intresset för öl fortsätter att växa. Det är också det som ligger till grund för idén Great Swedish Beer Festival, en festival som vill hylla och hedra alla duktiga svenska bryggerier. 

Precis som tidigare år arrangeras Great Swedish Beer Festival i Malmö, närmare bestämt på Slagthuset. 2023 finns 80 olika mikrobryggerier på plats och varje bryggeri har fyra olika ölsorter i sitt sortiment. Som besökare får man chansen att själv välja vilka öl man vill provsmaka under sitt besök. 

– Vi vågar lova att det finns öl som passar alla, oavsett smakpreferenser och förkunskaper. Det finns självklart både mat och alkoholfria alternativ också, säger Glenn Pålsson, som är en av grundare till ölfestivalen. 

Den 21 oktober är Great Swedish Beer Festival igång på Slagthuset. Ölfestivalen arrangeras i två olika pass, ett dagspass mellan 11:00-16:00 och ett kvällspass mellan 17:30-22:30. Du kan gå på det ena eller båda passen. 

Rabattkoden ”fotbollskånepodcast” ger dig 15% rabatt på entrébiljetten till Great Swedish Beer Festival. Erbjudandet har tagits fram tillsammans med Fotboll Skåne Podcast, en podd om Malmö FF. Du kan köpa biljetter på tix.gsbf.se nu!

– Vår ambition har hela tiden varit att skapa en upplevelse som känns som en festival. Öl står i fokus, men Great Swedish Beer Festival är så mycket mer än så, säger Glenn Pålsson.

Kontaktuppgifter:
red@skanesport.se