skanesport_desktop-panorama-1

Våra mediaprodukter

Känner ni att er förening får lite eller ingen uppmärksamhet i media?

Skånesport.se, Skånes starkaste sportmedia erbjuder nu alla föreningar en möjlighet att synas och höras precis som de “stora” elitklubbarna.

Är ni stolta över vad ni gör i er förening eller som individuell atlet?
Skulle ni vilja att det skrivs mer om er i media? Vill ni kunna erbjuda era sponsorer ett bättre mervärde än skylten på idrottsplatsen eller tryck på tröjärmen, och dessutom tjäna en slant på det..?!
Då har ni lösningen här!

170407 LB07s Mia Persson intervjuas under upptaktstrŠffen fšr damallsvenskan i fotboll den 7 april 2017 i Malmš. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRN / kod PA / 91758

Skånes starkaste sportmedia, Skånesport.se, kan nu erbjuda tre olika mediapaket som säkerställer att sportjournalister med mångårig erfarenhet skriver professionella reportage om just er förening, lag och individer.

Vi kan även erbjuda video och/eller pod-intervjuer. Allt publiceras på www.skanesport.se med 100.000-tals visningar varje vecka och med tusentals följare på FB och Twitter.

Ni kan välja mellan; Enskilda Reportage & Nedslag, Media-abonnemang eller Klubbmagasin, vi har något för alla!
Läs längre ner om klubbarna som framgångsrikt når ut genom Skånesport.

För varje sponsor som går in och stöttar föreningen med denna mediasatsning går 20% direkt tillbaka till föreningen. Här kan du kontakta oss.

 

Mediapaket:

Föreningsreportage & Nedslag

En av våra journalister kommer ut till er förening, intervjuar, skriver ett reportage och tar bilder. Är det ett filmat nedslag har vi även med personal bakom kameran. Reportaget skickas färdigt till föreningen alternativt den individuella sportutövaren samt publiceras på skanesport.se

Se exempel här

Media – abonnemang

Samma upplägg som Föreningsreportage, men ger upp till tre garanterade artiklar/reportage varje månad enligt överenskommelse. Kan bokas kvartalsvis, säsongsvis eller längre.

Digitalt Klubbmagasin

Vår premiumprodukt för er som verkligen vill komma ut och synas.
Projektmöte bokas med förenings-/klubbrepresentanter där en reportageserie om fem(5) reportage och en(1) krönika planeras in. Färdigt material distribueras till föreningens samtliga medlemmar samt publiceras på skanesport.se enligt framtagen publiceringsplan i samråd med föreningens-/klubbens representanter.  

Se exempel här

 

Vi jobbar på alla nivåer och med lag eller individuella utövare som vill nå ut och synas mer i media.

Läs hur vi har hjälpt klubbar att nå ut med reportage om vad som händer i deras föreningar. Klubbarnas sponsorer får här en synlighet som tidigare inte varit möjlig. Här kan du kontakta oss.


Så här säger Lasse Eklöv, H65:

h65_logo“När vi i H65 Höör under säsongen 2016/2017 spelat bortamatcher i Europa har vi anlitat Skånesport för att bevaka hela resan, inklusive livesändning av matcher. Vi har valt att göra allt i videoformat för att få något riktigt unikt.

Att vi kunnat beställa specifika reportage och varit delaktiga i processen har varit enormt uppskattat av både spelare, ledare, sponsorer – och framför allt publiken.

Responsen har varit överväldigande och vi kommer att fortsätta med det här upplägget även i framtiden.”lasseh65

 

Lasse Eklöv, Marknadschef
H65 Höör, Handboll

 


Så här säger Hasse Mattisson, Trelleborgs FF:


trelleborgs-ffVi i Trelleborgs FF är oerhört nöjda med Skånesports Föreningsmagasin. Här får vi möjligheten att nå ut med vad som händer i vardagen i TFF. Många läsare har uppskattat artiklarna om t ex damlaget och U19, men även reportagen om de sociala projekten och vårt affärsnätverk har haft många läsare. Vi når också en ny yngre publik som ofta söker info på nätet och för TFF är det viktigt att synas där.

Skånesports högklassiska reportage om vår verksamhet har definitivt gett mersmak!”

mattisson

 

 

Hasse Mattisson, Försäljningsansvarig Trelleborgs FF

 


Så här säger Johan Andersson på LB 07:

lb07_logo
“Skånesport är för oss i LB07 en viktig mediepartner. Man har skickliga journalister som kan vår sport fotboll. Genom vårt samarbete kan vi få ut artiklar som går på djupet och inte bara handlar om matchresultat. Artiklar som vi känner intresserar våra medlemmar, partners och många andra idrottsintresserade som börjat intressera sig för vår förening, oavsett om det handlar om vårt damlag i allsvenskan eller ett reportage om vår ungdomsverksamhet.

För mig som klubbchef är Skånesport viktigt för att hålla mig ”up to date” om vad som händer inom fotbollen i Skåne.”

 

johan_andersson

 

Med vänliga hälsningar!
Johan Andersson
Klubbchef, LB 07

 


Så här säger Jörgen Sandgren,Pantern:

pantern_logo
”Vi fick ett nydanande förslag av Skånesport att genom en artikelserie över en 6mån period profilera föreningen IK Pantern, med ett mycket medvetet avsteg från den gängse resultatrapporteringen i traditionell media. Artikelserien; ”Under pälsen på Pantern” har haft ett enormt genomslag för föreningen och vi har idag ett tydligt uppsving i uppmärksamhet i alla våra kanaler, vilket är ett enormt stort steg för oss och centralt i ett varumärkesbyggande perspektiv. De av våra sponsorer som har valt att gå med är mycket nöjda och vi har förfrågningar från flera nya som också vill ha en del av kakan! Vad mer kan en klubbchef önska sig?”

 

jorgen_pantern

 

 

Jörgen SandgrenKlubbchef, IK Pantern


 

Vill även ni att vi skriver om er förening, klubb eller individuella sportsatsning så hör av er till oss så berättar vi mer. Här kan du kontakta oss.

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close