Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 20 sep. Möt Henrik Larsson

Han är killen som tog tjänstledigt från jobbet för att under ett år jobba med tifo under jubileumsåret 2010. Numera är han killen som har koll på Supporterhuset på Södra Förstadsgatan. Möt den himmelsblå Bjärredsgrabben, Henrik Larsson.
Vi invigs i tifots underbara värld och får reda på hur mycket blod svett och tårar som ligger bakom dessa himmelsblå konstverk som vi blivit bortskämda med genom åren. Henrik ger oss en topplista över tidernas bästa tifon och vi pratar supporterskap, gemenskap och gränslös kärlek till MFF. Detta och mycket mer i den himmelsblå podden Blått Snack. I avsnitt 86 möter du Henrik Larsson. God lyssning! Ciceroner vid sidlinjen även detta avsnitt, Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button
Close