skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Inget napp för Gäddan – matchdatum byts ut

Nyss meddelade proffsboxningspromotor Erol Ceylan att hans mindre gala som skulle hållits i veckan och där Adrian ”Gäddan” Granat skulle gjort sin efterlängtade comeback blev inställd. Nytt matchdatum för Gäddan blir istället den 22 december i Hamburg och nu på en lite större gala.

Erol Ceylan:
– En rad faktorer gjorde att vi var tvungna att ställa in. Vi beklagar detta. Nu blickar vi framåt mot den 22 december då EC Boxpromotion kommer anordna en toppengala i Hamburg. Vi väntar oss en hel del svenska fans.

Adrian Granat:
– Jag var fokuserad på match men nu när det blev inställt är det inget att lipa över. Jag laddar om och siktar på den 22 december och kommer vara förberedd och i min bästa form. Jag och coach Armand Krajnc har tränat stenhårt och kommer att fortsätta att träna stenhårt och jag känner att jag utvecklas hela tiden.

Det står vidare klart att Adrian Granat inte kommer möta Abdulnaser Delaic från Bosnien som det var tänkt i veckans kommande – men nu inställda – match.

Granat har laddat i Ystad – gör nu comeback

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close