FotbollHelsingborgs IFNyheter

HIF-målvakten missar säsongsavslutningen

Många räknar med att Helsingborgs IF kommer att ta klivet upp till Allsvenskan. Enligt rapporter kommer man att få göra det utan sin målvakt, Per Hansson, då denne missar sluttampen på grund av skada. 

“På övertid av söndagens hemmamatch mot IK Frej landade Pär Hansson olyckligt på huvudet. Efter en magnetröntgenundersökning står det klart att målvakten tvingas vila i 12 veckor”, skriver Helsingborgs IF i ett pressmeddelande.

– När Pär landade i slutet av matchen mot IK Frej i söndags ådrog han sig en skada på ett ledband i halsryggen som av säkerhetsskäl måste få läka. Detta innebär att han måste bära en halskrage i tolv veckor och med andra ord missa spel under resten av säsongen, säger klubbens läkare, Harald Roos, till HIF.se.

Helsingborgs IF spelar sin nästa Superettan-match på lördag mot GAIS.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close