FotbollNyheterTrelleborgs FF

Tappert TFF tappade poäng i slutet

Ångestmötet mellan IFK Göteborg och Trelleborgs FF var en svängig historia, där TFF länge såg ut att gå mot seger. Men matchens sista spark såg till att lagen spelade lika på två.

I efterhand får det ses som två förlorade poäng när Trelleborgs FF vänder hem från Göteborg med ett oavgjort resultat. Trots att laget hamnade i underläge redan efter 2 minuters spel.

Att Trelleborgs FF åker upp till Göteborg, och efteråt är besvikna över ett oavgjort resultat mot IFK, hör inte till vanligheterna. Men som jumbo, och ett sju poäng stort glapp upp till kvalstrecket, är det så verkligheten ser ut.

Det tidiga underläget vände man i minut 80, och segern såg länge ut att gå till Trelleborg. Men efter att ett hjärnsläpp från Zoran Jovanovic(en högspark, som tvingade Tobias Hysén ut på bår), vilket resulterade i en frispark för hemmalaget, kunde Göteborgs Giorgi Kharaishvili frälsa supportrarna med sin känsliga högerfot.

2-2. Ett resultat som Göteborg är nöjdast med, med tanke på deras situation i tabellen. Trelleborg får ta med sig insatsen, för den var bra, och gräma sig över de två förlorade poängen.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close