FotbollMalmö FFNyheter

MFF skriver fyraårskontrakt med Adi Nalic

MFF har kontrakterat 20-årige mittfältstalangen Adi Nalic till och med 2022. Han kommer närmast från Landskrona BoIS där hans kontrakt löpt ut.

Adi Nalic är uppväxt i Sölvesborg och flyttade från Mjällby AIF till BoIS inför säsongen 2017. Under sitt första år i den svartvitrandiga tröjan hjälpte han laget tillbaka till elitfotbollen och i år har han stått för fem mål och åtta målgivande passningar på 27 matcher i Superettan.

Fyraårskontraktet börjar gälla den 1 januari och Adi Nalic ansluter till truppen i samband med detta. Han kommer att bära den himmelsblå tröjan med nummer 22 på ryggen.

– Jag är en individuellt skicklig spelare, som samtidigt är en bra lagspelare. Mina största styrkor är min teknik och arbetskapacitet. Jag jobbar mycket både offensivt och defensivt och rör mig på stora ytor över hela planen, säger Adi Nalic i ett pressutskick

– MFF är Sveriges största klubb och när jag hörde om intresset var det ett ganska lätt val. När jag var yngre såg jag en del MFF-matcher. Här ska jag spela en dag, tänkte jag. Att jag nu ska få spela framför supportrarna på Stadion, det är lite av en dröm.

– Jag ser fram emot att börja träna med laget. När matcherna väl drar igång hoppas jag på att kunna bidra med mål och assists.

Sportchefen Daniel Andersson ser fram mot att få se Adi Nalic i MFF-tröjan.

– Vi har följt honom ett bra tag. Han har senast varit i Landskrona som har haft det tufft men där han ändå har gjort en bra säsong. Han har spetsegenskaper inom avslut och teknik som är väldigt spännande. Jag tror att han kan utvecklas ännu mer i vår miljö. Han har glöd och rätt inställning. Det är en kille som är beredd att jobba väldigt hårt för att bli bättre.

Foto: Bildbyrån

 

Läs mer

Skånesport skrev om Adi Nalic 2017 när han var relativt ny i BoIS och laget var på väg upp i Superettan.

Adi Nalic vill följa med BoIS till Superettan

Relaterade artiklar

Back to top button
Close