FotbollHelsingborgs IFNyheter

David Boysen lämnar HIF – går till israelisk klubb

Helsingborgs IF har kommit överens med israeliska Sektzia Nes Tziona om en övergång för David Boysen, meddelar HIF i ett pressmeddelande. 

David Boysen, 28, kom till HIF i februari månad detta år och har spelat tio allsvenska matcher för klubben. I hemmamötet mot GIF Sundsvall gjorde han sitt enda mål för klubben. Nu står det klart att hans karriär fortsätter i Israel.

– Jag har haft som mål att någon gång spela utanför Skandinavien igen så när möjligheten gavs ville jag verkligen ta den. Jag vill rikta ett stort tack till HIF och de fantastiska supportrarna för min tid här och önskar laget allt det bästa, säger Boysen i ett pressmeddelande.

– Vi vill tacka David för ett bra samarbete och hoppas att hans karriär tar ny fart i Sektzia Nes Tziona, säger HIF:s administrativa chef, Robin Lundgren.

 

Artikelbild: Mathilda Ahlberg

Relaterade artiklar

Back to top button
Close