FotbollHässleholms IFNyheter

Egzon Bejtulai senaste nyförvärvet i Helsingborgs IF

Helsingborgs IF är överens med den nordmakedonska landslagsmannen Egzon Bejtulai om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022.

Mittbacken Egzon Bejtulai föddes och växte upp i nordmakedonska Tetovo där han började spela fotboll i Teteks. 2013 bytte han till stadens andra lag, FK Shkëndija. Där vann han cupguld 2014/15 och ligan de två senaste säsongerna. 2018 gjorde han dessutom landslagsdebut och har sedan dess spelat 11 landskamper i såväl UEFA Europa League som EM-kval. På meritlistan har han också matcher i både Champions League- och Europa League-kval.

– Jag är mycket glad över att ha skrivit på för HIF. Det är en klubb med bra förutsättningar och bra supportrar. Jag kommer att ge allt jag har och hoppas glädja fansen med bra matcher, säger den Egzon i ett pressmeddelande.

Huvudtränare Olof Mellberg ser framemot att ha honom i klubben.

– Egzon har gjort bra insatser i såväl klubb- som landslag där han spelat både som mittback och högerback. Det ska bli spännande att följa hans utveckling i HIF, säger han.

Foto: HIF Anna Berg

Relaterade artiklar

Back to top button
Close