skanesport_desktop-panorama-1

Eskilsminne IFFotbollNyheter

20-årig målspruta klar för Eskilsminne

Eskilsminne värvar in 20-årige anfallaren Gjenis Zeqiri på ett tvåårskontrakt från Laholms FK.

I fjol svarade Gjenis Zeqiri för 18 mål på 21 matcher i Laholms FK. I år hoppas han fortsätta leverera i Eskilsminne IF.

– Jag kommer att ge hundra procent för att direkt försöka slå mig in i laget. Det känns otroligt inspirerande att veta att jag snart har chansen att få spela mot Östersund, Häcken och Gais i Svenska cupen nu på våren. Att få möta allsvenska lag är en dröm för mig, säger han till klubbens hemsida.

Det var genom ett lovande provspel som Gjenis Zeqiri kontrakterades av Eskilsminne.

– När jag fick inbjudan till provträning i Eskils blev jag oerhört glad. Eskilsminne är en fantastisk klubb med ordning och reda. Dessutom är det otroligt hög nivå på tränare och spelare. Det märktes direkt på årets första träning vilken kvalitet det handlar om, säger Gjenis Zeqiri.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close