IshockeyNyheter

Kristianstads IK värvar talang från SHL-klubb

Kristianstads IK värvar centern Adam Falk från SHL-klubben Djurgården.

Adam Falk, som är son till Djurgårdslegendaren Nichlas Falk, gjorde fyra matcher i SHL säsongen 19/20 och även tre matcher för juniorlandslaget. Utöver det har han producerat bra med poäng för Djurgårdens J-20 i Superelit.

– Jag är en tvåvägscenter som gillar att fördela spelet på mina forwards och sätta dem i bra lägen. Jag gillar att spela i alla zoner men mina största styrkor är passningsspelet och mitt spelsinne, säger Adam Falk till KIK:s hemsida.

– Adam är en talangfull center som har sina styrkor i spelförståelsen både gällande att vara rätt i banan och med sitt passningsspel. Adam har redan fått känna på SHL-spel med Djurgården men vi är säkra på att han är redo att ta klivet in i seniorhockeyn på allvar nu. Det är ett bevis på att vi i Kristianstad med en tydlig plan för spelarna kan fortsätta knyta till oss unga talanger, säger KIK-tränaren Mikael Gath till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close