HandbollNyheter

OV plockar in hemvändare

30-årige Mattias Thynell återvänder till moderklubben OV Helsingborg.

Vänsternian har fem säsonger bakom sig i danska ligalaget Kolding, där han burit lagkaptensbindeln. Utöver moderklubben OV har Mattias Thynell representerat HK Malmö och IK Sävehof.

– OV har varit väldigt professionell i den här processen och det gjorde det hela till ett enkelt val och det blir med ett stort leende på läpparna som jag drar på mig den gröna tröjan igen, uppger Thynell på OV Helsingborgs hemsida.

Han tillägger:

– Jag ser fram emot att vända hem till Sundets pärla och OV efter tio år på vift i både Sverige och Danmark. Det har alltid varit med i tankarna att ge tillbaka till klubben som fostrade mig och det känns helt rätt nu.

– Med Mattias underskrift är vi igång med lagbygget inför kommande säsong och vi jobbar fokuserat vidare med utmaningen att i dessa tider sätta samman ett starkt OV-lag, avslutar Dennis Pettersson, OV-herrarnas sportgrupp, till klubbens hemsida.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close