IshockeyNyheter

Kristianstads IK värvar in tvillingduo

Max och Joel Wahlgren är klara för spel i Kristianstads IK kommande säsong. 

Brödraparet har skolats i Modos ungdomsled och tillgavs en ansenlig mängd istid i Hockeyallsvenskan under säsongen som var.

Nu är de klara för att hjälpa KIK prestera bra hockey under kommande säsong.

– Vi var tidigt ute och anmälde vårt intresse för Joel och Max med en tydlig plan på hur vi vill använda de i Kristianstad. Det är den stora anledningen till att vi lyckats knyta till oss ytterligare två talangfulla spelare inför nästa säsong. Joel och Max är två ambitiösa och taktiskt duktiga spelare trots sin ålder. De är bra på små ytor och kan dessutom spela hockey med kraft och skicklighet som gör det jobbigt för motståndarna, säger KIK-tränaren Mikael Gath till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Privat

Relaterade artiklar

Back to top button
Close