BildspecialHandbollIK LåganLUGINyheter

Bildspecial: IK Lågan – HK Farmen

I helgen spelades det en träningsmatch i Lågehallen. IK Lågan tog emot HK Farmen och bägge lagen träningsmatchades inför kommande seriestart.

Resultat: IKL-HKF 30-28

Tränare Christian Lindvall IK Lågan: 
– Kaffe kaka tredje raka.
Vi fick ytterligare en bra värdemätare när vi i lördags vann vår tredje raka träningsmatch. Denna gången mot talangfulla HK Farmen som numera är ett etablerat division 1 lag. Att göra 30 mål är bra men om jag ska hitta något att vara missnöjd med denna gång så tycker vi släpper in lite för många mål. Där får försvaret ta på sig ett par och våra målvakter ett par, det är vi medvetna om. Men i stort är jag mycket nöjd med hur vi genomför matchen. Saker vi tränar på fungerar och att vi har hela tio målskyttar tyder på en stark bredd. Extra nöjd är jag med att våra kantspelare gör många mål, det tyder på ett stort tålamod och bra spelförståelse hos våra niometerspelare. Ett bra betyg var när HK Farmens ledare uttryckte efter matchen -helvete vad ni springer! På lördag den 5 september åker vi till Karlskrona för att möta IFK.

Tränare Nemanja Milosevic  HK Famen:
– Först vill jag gratulera IK Lågan för vinsten och önska dom lycka till i Division 2.
Om matchen jag vill säga att de var en bra och spännande samt lärorik match för oss.
Det var andra träningmatchen för oss under försäsongen och vi visar steg framåt både i försvar/anfall. Vi lyckas att minska de dåliga perioderna under matchen. Vi visar i stunder rätt inställning och kollektivt spel. Vi ska försätta med vår utveckling varje match.

Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close