skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialEslövs BKFotbollNyheter

Bildspecial: Eslövs BK – FK Karlskrona

Ett strålande fotbolls väder hade publiken på Ekevalla IP i helgen. Hemmalaget Eslövs BK tog emot FK Karlskrona i en tuff match. Det blev hemmaseger med 2-0.

Tränare Kim Johannson i EBK:
-Tre otroligt viktiga poäng! Karlskrona börjar klart starkast och vi kan tacka vår målvakt Edwin Hansson att vi inte är i underläge med ett par mål redan inom första 15 min. Vi spelar upp oss i slutet av första och är betydligt bättre i andra. Emil Persson dundrar in 1-0 i början av andra, och Sivan Awla gör 2-0. Poängen är otroligt viktiga för tabellen, och för moralen hos oss. Vi har haft mycket stolpe ut, så det var skönt att vi denna gång fick stolpe in. En eloge till vår kämpainsats.

Segersång finns här:

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange:
Foto: Lola Nilsson

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2