Nyheter

Gör comeback – i H43 Lund

Nyförvärv nummer i H43:s damlag två heter Frida Wahlgren och har efter ett sabbatsår, bestämt sig för att fortsätta sin handbollskarriär i H43 Lund. Frida spelade senast med Trelleborg HBK Elit, men kommer ursprungligen från Lugis F95.

Frida är hon 22 år gammal och är en kraftfull niometersspelare känd för sina hänsynslösa satsningar, men framförallt har hon sina absoluta styrkor i försvarsarbetet där hon är oerhört tuff att möta som trea. Med Frida i laget får H43 in en riktig försvarsgeneral som spelar ett stenhårt försvarsspel med mycket fotarbete, snack och hårda första träffar.
– Hon går alltid på 100 % oavsett situation och är ett föredöme för andra med sin inställning. Perfekt för att stärka upp vårt försvar ytterligare framför våra duktiga målvakter. En varning till motståndarna är alltså utfärdad, säger tränare Daniel Engdahl.

Läs även:

H43 klara för div 2 – siktar mot eliten

Relaterade artiklar

Back to top button
Close