FotbollNyheterTorns IF

Bekant ansikte i Torns IF dams ledarstab

Tomas Andersson tar över tränarrollen i Torns IF:s damalg efter Patrik Lundberg, som förra säsongen förde dem tillbaka till division 3. Lundbergs nya uppdrag blir huvudtränarrollen i Wollsjö AIF:s damlag.

Under åren 2008-2009 var Tomas målvaktstränare i damlaget för att sedan ta över som huvudtränare inför säsongen 2010. Tomas var på den positionen till och med säsongen 2016 och laget gick från division 5 till division 3 under den sejouren. Tomas lämnade Torn för att bli tränare för herrarna i Örtofta IS. Han har dock ändå ofta synts till på Tornvallen och inte släppt kontakten med klubben. Nu återvänder han alltså till Torn och uppdraget som tränare för damlaget för att göra sin 40:e säsong i någon roll i föreningen.

– Det känns bra att vara tillbaka i Torns IF efter två års frånvaro för andra uppdrag inom fotbollen. Uppdraget som ny/gammal tränare för damlaget ser jag framemot och kul att styrelsen vill göra en satsning på damfotbollen i år och framöver, säger Tomas Andersson till klubbens hemsida.

Det är även klart att Leif Håkansson fortsätter som lagledare för damlaget under nästa säsong.
– Detta blir en intressant säsong, med Tomas comeback som tränare och för att vi har ett bra lag. Om alla brukar allvar tror jag på en topp tre-placering, även om serien ser tuff ut, säger Leif Håkansson till klubbens hemsida.
Joel Ask

 

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close