skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Bildspecial: Höörs IS – Hörby FF

Derby spelades Div.5 Västra på Färs & Frosta Arena. Hemmalaget Höörs IS tog emot gästande laget Hörby FF

HIS gjorde första målet efter drygt 7 minuter. HFF kvitterade men efter en utvisning tryckte Höörs IS på och vann med 5-1.
Resultat: 5-1 (1-1)

Målskyttar Höör: Kastriot Ahmeti,  Bleon Ahmeti och  Abubaker Kuchi.
Målskytt Hörby FF: Leonard Hargaja

Tränare Jan Nilsson i Höörs IS: 
-Vi börjar bra taggade till tusen som man ska vara i ett derby. Efter vårt 1-0 mål börjar vi slarva och har många onödiga bolltapp. I halvtid pratar vi om att ligga närmare och vara noggrannare i våra uppspel. Det tycker jag vi gör hyfsat. Såklart påverkar Hörbys utvisning matchen .

Ass tränare Fisnik Alaj i Hörby FF:
-Dom får in 1-0 nästan från ingenstans. Vi kommer in i matchen och gör 1-1. Därefter har vi en riktigt bra period där vi skapar målchans efter målchans men tyvärr gör vi inget mål. Innan halvlek får vi vår högerback utvisad efter en ful eftersläng. Andra halvlek har vi det tufft då Höörs IS tar över matchen och får ett viktigt mål ganska tidigt. Vi lyckade inte resa oss efter det med 10 man på plan.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close