skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterSnogeröds IF

Hallå där….målvakt Jonas Bengtsson i Snogeröds IF

Hallå där….Jonas Bengtsson, 33-årig målvakt i Snogeröds IF som idag söndag spelar viktig toppmatch mot konkurrenten Dösjöbro IF.

Med endast två omgångar kvar att spela i div 6 västra är det tätt i toppen. Det är fyra lag som slåss om seriesegern och om de två kvalplatserna. 

Snogeröds IF befinner sig på andraplats i tabellen med två poäng upp till ledande Teckomatorps SK. Idag söndag väntar en ny tuff match mot Dösjöbro IF hemma som har möjlighet att ta steget upp till kvalplats.

Hur är stämningen i laget inför söndagens match?
Stämningen är väldigt bra. Alla är väldigt fokuserade på matchen och de känns som alla förstår hur viktiga dem två sista matcherna som är.

Vad vet du om Dösjöbro sedan tidigare?
– Vet inte så mycket om dom. Har Hört att dom är starka på fasta situationer.

Kommande matcher anses som svåra matcher. Ni möter både trean och fyran i tabellen och samtliga dessa lag har något att spela för. Vad tror du om utgången?
– Det gäller att inte tänka på vad andra skall prestera utan att vi gör vårt. 

Möjligheten finns att ni kan vinna serien, möjligt?
Klart att vi vill vinna serien. Det måste vi tro. 

Ni har tidigare spelat i div 4 men åkte ut samma år. Om vi spekulerar framåt, vad tror du nu om era möjligheter att stanna och etablera er som ett div 4 lag.  Har ni spelare som gör att ni kan klara er i div fyra nästa år?
– Tror att om vi går upp i fyran hade vi nog klarat oss bra och hållit oss kvar. Hade absolut behövt förstärka på några positioner då vi har en ganska tunn trupp. Känner dock en stor trygghet och tillit till tränarna Robban och André som fått ihop truppen.

För egen del, hur tycker du att säsongen i övrigt har varit?
Helt ok med en halv serie och en lång försäsong. Det jag kommer ta med mig är att jag har fått vara fri från skador och gjort många fina räddningar, speciellt matchen mot Hörby som vi vann. Alltid kul med beröm från personer man inte känner och som håller på motståndarlaget. Att svärfar sitter som ”Herr ansvarig för Hörby” gjorde segern ytterligare lite skönare. 

Är hela truppen i dagsläget disponibel inför helgens match?
Till helgens match så saknas några spelare pg.a onödiga kort och skador. Men vi har bra folk som kommer in och fyller deras platser.

Vilken plats ser vi Snogeröd på när säsongen är slut?
Förhoppningsvis har vi lite tur och skicklighet med oss. Kan eventuellt vinna serien och slippa kval. Korv med bröd – Snogeröd

Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close